CRM bevezetés

- a hosszútávú jó befektetés

Vess véget a rendszertelen munkavégzésnek, hogy a céged növekedési pályára tudd állítani! A közös munka során segítséget nyújtunk, hogy a CRM rendszered pontosan a te igényeid alapján működjön, ezzel növelve a produktivitást, és csökkentve a manuális munkavégzést.

Kriptovaluta, NFT, ingatlan?

Fektess inkább a saját céged CRM bevezetésébe! (870%-os megtérülés)

Egy megfelelően bevezetett CRM a legjobb befektetés tud lenni céged életében, hiszen amellett, hogy megkönnyíti a munkafolyamatokat, még az eladásaidat és a profit rátádat is feljebb tudod tornászni. A Minner cikke alapján egy CRM bevezetés 8,7-szeres megtérülést hoz egy cégnek (ROI), míg az Entrepreneur szerint 300%-al lehet megnövelni a konverziós rátát és 40%-al az eladási értéket egy CRM bevezetésénél.

Magyarázat:

A 870%-os megtérülés a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden 1.000 Ft, amit a CRM rendszeredbe fektetsz (bevezetés, licensz-díj stb.), 8.700 Ft profitot fog termelni a céged számára. Ezt a megtérülést, akár pár hónapon belül el lehet érni. Összehasonlításképpen egy 25 milliós ingatlan megvásárlásánál, amit 150.000 Ft-ért lehet kiadni havonta, ugyanehhez a megtérüléshez 120 évre van szükség. (Abban az esetben, ha belekalkuláljuk, hogy 120 év után eladjuk az ingatlan ugyanezen az áron, és nem kellett ráköltenünk egy forintot se ebben az időszakban.)

A leginnovatívabb cégek is

a mellett tették le a voksukat

A Zoho CRM-et több mint 70 millió ember használja, a világ 180 országában. Te miért ne tennéd?

Miért dolgozz velünk,
a Zoho magyarországi partnerével?

Az interneten bárki, bármit mondhat, úgyhogy inkább beszéljenek helyettünk ügyfeleink

Nem neked való a Zoho CRM bevezetés, ha...

A titkos összetevő - hogyan érjük el ezeket a kiemelkedő eredményeket?

Üzleti elemzés

Alapos üzleti elemzést végzünk, így pontosan arra fogsz megoldást kapni tőlünk, amire a Te cégednek van szüksége - nem egy sablon szoftvert fogsz a kezedbe kapni.

Megfelelő módszertan

Üzletfejlesztési csapatunk segítségével kialakítjuk a megfelelő módszertant, amit használni fogunk a Zoho CRM bevezetésénél.

Közös munka

A bevezetési folyamatban végig közösen dolgozunk együtt, hogy ne csak elkészítsünk egy rendszert, hanem át is adjuk a rendszer testreszabáshoz szükséges tudást.

Online egyeztetés

Az egyeztetések és a közös munka teljes mértékben online történik, hogy a leghatékonyabban és legrövidebb idő alatt készülhessen el a CRM rendszered.

Analízis

Miután elkezditek használni a rendszert közösen kiértékeljük az eredményeket, és megnézzük hol tudnánk még több fejlődést elérni.

Terméktámogatás

Rugalmas support-ot kínálunk, így bármiféle probléma esetén azonnali megoldást próbálunk nyújtani.

Röviden összefoglalva egy együttműködés során mi tanulunk a te cégedről, te tanulsz a technológia lehetőségekről, majd közösen alkotunk egy olyan rendszert, ami mindenkit elégedettséggel fog eltölteni.

6 Zoho CRM funkció, amivel pénzt és időt spórolhatsz

Automatizált számlázás és pénzügyi automatizáció

Egy átlagos számlázási procedúra 10 percet vesz igénybe (számla kiállítása, értesítések, befizetések ellenőrzése). Ezenkívül a pénzügyi kimutatások elkészítése, költségszámlák összegyűjtése, dokumentálása még legalább havonta 5 órát vesz igénybe. Ez azt jelenti, hogy havi 30 számla kiállítása esetén nagyjából 10 munkaórát tudnál megspórolni havonta, ha ezeket a folyamatokat automatizálnánk.

Automata ajánlat és szerződésgenerálás

Egy ajánlat elkészítése, kiküldése és menedzselése átlagosan 18 percig tart, míg ugyanez a folyamat a szerződéseknél 20 percet. Feltételezve, hogy 50%-os a zárási rátátok, és 60 ajánlatból 30-nak szerződést is kell küldeni, akkor havonta nagyjából 28 munkaórát tudnál megspórolni havonta, ha ezeket a folyamatokat is automatizáljuk.

Analitika és automata riportálás

Egy cégnél átlagosan 30 riport készül egy hónapban, amiknek az elkészítési ideje 15-45 perc közé tehető. Ezenkívül rengeteg időt elvisz az analitikai adatok böngészése. Mit szólnál ha a riportálási folyamatot teljesen automatizálhatnád, és az analitika böngészi idejét leredukálhatnád 80%-al? Ha ezeket bevezetjük a cégedbe, akkor havonta nagyjából 20 munkaórát tudnál megspórolni.

Munkafolyamat tervezés és automatizálás (blueprint)

Az egyik legnagyobb hiba, amit látunk a cégeknél, hogy nincsen lemodellezve a kollégáknak a munkafolyamatai, ezáltal rendszertelen a munkavégzésük. Ha bevezetjük ezt a funkciót a cégedbe, akkor azon kívül, hogy időt spóroltok meg a repetatív feladatokon (hiszen nagy részén tudunk automatizálni), a konverziós rátátokon is tudtok javítani, akár 70%-al. A rendszer automatikusan le fogja generálni a különböző munkafázisoknak a határidejeit, feladatait és ezeket ki is osztja a megfelelő emberek számára. Ennek a bevezetésével havonta nagyjából 15 munkaórát tudtok nyerni.

Telefonos applikáció

Biztos veled is megtörtént már, hogy nem voltál bent az irodában, de sürgősen rá kellet volna nézned valamire a számítógépeden. Ilyenkor vagy telefonálni tudsz egy kollégának, akinek van hozzáférése a szükséges információhoz, vagy majd később megnézed, aminek sokszor az a végeredménye, hogy teljesen ki megy a fejedből. Ebben segít a telefonos applikáció, hogy bármikor és bárhol hozzáférhess mindenhez. Havonta ezzel is akár 3 órát meg tudsz spórolni, de a legfontosabb, hogy kényelmesen folytathatod a munkafolyamataidat.

Motivátor

Nehezedre esik motiválni a kollégáidat? A Zoho CRM-ben van egy Motivátor nevű funkció, ahol egészséges versenykörülményeket tudsz teremteni a kollégáid között. Különböző KPI-ok és célok beállításával a rendszer folyamatosan méri, ki mennyi pontot gyűjtött a versenyben, ezzel folyamatos motivációt nyújtva nekik, hogy előrébb kerüljenek. Neked pedig óriási bevétel növekedést hozhat! Egy ilyen játékkal és egy motiváló bónusszal a végén, akár meg is duplázhatod az értékesítésed sikerességét.

Számold ki, Te mennyi időt spórolnál velünk?

Ezzel a pár alapfunkció bevezetésével és egy egyszerű kalkulálással összesen 76 órát tudtunk felszabadítani a cégedben. Ez egy átlagos 2.500 Ft-os órabér esetén havonta 190.000 Ft-ot jelent. Ha bevezetnénk a hónapban a CRM-edet mit kezdenél a felszabadult órákkal és a megspórolt összeggel?

Testreszabott munkakörnyezet, maximális átláthatóság

Lehetőséged van a Zoho CRM bármely részét a saját kedvedre alakítani mind dizájn szempontjából, mind pedig láthatóság szempontjából. Akár az összes alkalmazottadnak külön vezérlőpultot tudsz készíteni, ahol csak a számukra releváns információkat látják.

Miért válassz minket, hogy bevezessük a Zoho CRM-ed?

Hiszünk abban, hogy a CRM bevezetés egy hosszútávú és biztos befektetés nem csak számodra, hanem számunkra is. Jöhetne most az a rész, hogy számunkra csak az a fontos, hogy elégedett legyél és legyen egy jó megtérülést hozó CRM rendszered, viszont szeretjük a transzparens kommunikációt és sajnos mi se tudjak egy szép mosollyal fedezni a költségeinket, így nem fogunk ingyen és bérmentve dolgozni, VISZONT! Hiszünk a win-win szituációkban, és abban, hogy mi nem kivesszük a zsebedből a pénzt, hanem segítünk, hogy együtt növelhessük mind a te, mind a saját bevételünket.

Milyen garancia van arra, hogy egy olyan rendszert kapsz a kezedbe, amivel elégedett leszel?

Mit kapsz tőlünk egy közös együttműködés során?

Jelentkezz a díjmentes, online automatizációs tanácsadásra

A kb. 60 perces konzultáción a következőkre számíthatsz:

Felmérjük a CRM rendszerrel kapcsolatos igényeidet
Megbeszéljük, milyen lehetőségek rejlenek a Zoho CRM-ben
Elemezzük, hogy mik a legfontosabb funkciók vállalkozásod számára
Megoldási javaslatokkal támogatjuk a beszélgetést