ZenCarl

Mi a ZenCarl?

Zen Carl egy vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó tanácsadó és kivitelező cég.

Mi a küldetésünk?

Küldetésünk, hogy sikeressé tegyünk azokat a vállalkozásokat, amelyek terméke vagy szolgáltatása pozitív értéket ad a világnak.

Miben hiszünk?

Hiszünk abban, hogy egy fejlődő, igazán sikeres, innovatív vállalatot a kevésbé hatékony, középszerű cégtől, mindenek előtt és legfőképpen a vállalkozást alkotó emberek és azok gondolkodásmódja különböztet meg.

Hogyan alkotunk?

Folyamatos tanulás és önfejlesztés mellet az emberi kreativitás felhasználásával szállítunk egyre komplexebb és versenyképesebb megoldásokat.

Mit kínálunk ügyfeleinknek?

Ügyfeleinknek olyan kiemelkedő üzleti megoldásokat nyújtunk, amelyek versenyelőnyt biztosítanak számukra a vállalkozásuk fejlesztésében.

Kik az ügyfeleink?

Ügyfeleink mikro-, kis- és küzépvállalkozások, melyek magas minőségű termékekkel és kiváló szolgáltatásokkal rendelkeznek.

Értékeink

Folyamatos tanulás

Versenyképességünk motorja, hogy folyamatosan képezzük magunkat, törekszünk és képesek vagyunk a megújulásra a legkisebb egységtől kezdve a legnagyobb rendszerekig.

Kreatív megoldások

Kreativitásunk határait folyamatosan feszegetjük, mindig új perspektívákból szemléljük a megvalósíthatatlannak tűnő problémákat.

Csapatsztellem

A vállalatban csapatként működünk, a szervezet érdekeit helyezzük előtérbe és azt képviseljük az egyén érdekei felett.

Felelősség-Teljesítmény-Produktivitás

Az általunk kivitelezett megoldásokat maximális gondviseléssel hozzuk létre.
A projekteket határidőre valósítjuk meg és a megbízónk érdekeit mindig fókuszban tartjuk.
Teljes felelősséget vállalunk a munkánkra, és törekszünk arra, hogy az általunk képviselt terület a lehető leggördülékenyebben működjön és napról napra fejlődjön.

Emberi kapcsolatok

A digitális világ a segítségünkre van ha a hatékonyságról van szó. Lehetővé teszi hogy térben és időben függetlenül tudjunk közösen alkotni. Azonban nem szabad elfelejteni hogy az emberi kapcsolatok tartanak minket össze, tesznek minket igazi csapattá.