Amikor bezárja és később újra megnyitja a mobilalkalmazást, akkor alapértelmezés szerint meg fog jelenni az utoljára megnyitott szakasz (például a Legutóbbi fájlok / Kedvencek / Offline) vagy a mappa (például a Saját mappák / Velem megosztott / Csapat mappa).