Felhasználó törlés esetén lehetőség nyílik a törölni kívánt felhasználó összes nyitott rekordját, hozzárendelési konfigurációját, és beállított szabály alapú kritériumokat átadni egy másik felhasználónak.

Forrás:
https://help.zoho.com/portal/en/kb/articles/crm-delete-transfer-users